Източник: Lamqta.comОвен  За Вас този ден няма да бъде толкова

...
Източник: Lamqta.comОвен  За Вас този ден няма да бъде толкова
Коментари Харесай

Дневен хороскоп: Сложни отношения с половинката за една от зодиите. Парични постъпления за друга

Източник: Lamqta.com

Овен 
За Вас този ден няма да бъде толкоз неприятен. Ще се появят нови задания, решаването на които освен ще Ви увлече, само че и ще Ви разреши да откриете у себе си непредвидени гении. Може да намерите нови увлечения, или да откриете спомагателен източник на приходи. Кръгът Ви на другарство ще се разшири, само че хората, стремящи се да бъдат паралелно с Вас, не са по този начин положителни и безкористни, както Ви се коства. Необходима е изясненост, с цел да избегнете ненужните контакти. На някого ще се сторите недружелюбни, само че това не е огромна неволя. Вечерта самочувствието Ви може да се намали и не е изключена безсъница.  

 
Телец
Доста комплицирано ще бъде за Вашия обичан човек през днешния ден да разбере, какво желаете да му кажете с тези или тези Ваши дейности. Той няма да може да разбере Вашите претекстове и стремежи и по тази причина ще се държи разсеяно и несъответстващо. Постарайте се да бъдете по-открити и разбираеми. 

Близнаци
Ако може да си предствите нещо, значи то ще се случи. Винаги са Ви казвали по този начин и Вие сте вярвали, а през днешния ден ще имате късмет да докажете това на процедура. Освен че имате задоволително сили и разум да го извършите, и звездите ще бъдат на Ваша страна. Още от сутринта, а и през целия ден, непрестанно ще си представяте своята фантазия, а това ще Ви накара да мислите какво ще се получи, в случай че се опитате да я реализирате.

Рак
Този ден не е обвързван с накакви зашеметяващи триумфи, само че като цяло не е неприятен. Ще имате опция да реализирате смели настоятелен проекти, както и да излезете на ново равнище в професионалната сфера. Победите изискват старания, само че това не Ви смушава. Само че обстоятелството, че ще се наложи да действате независимо, до някъде Ви тормози. Възможни са различия с по-възрастни родственици, като ще бъде изключително мъчно да стигнете на едно мнение по въпроси, свързани с финанси или имущество. Не е желателно да вършиме огромни покупки.

Лъв
Стремежът на Вашия обичан човек през днешния ден ще бъде, да Ви приобщи към международната просвета. Възможно е да Ви заведе на кино или на някаква театрална режисура. Или пък ще Ви даде забавна книга. А може да реши, че би трябвало да отидете на мач? Едва ли е най-хубавата концепция да гледате по какъв начин 22-ма странни индивида се блъскат зад една топка!... Вариантите са извънредно доста. 

Дева
Днес времето се явява за Вас основен фактор, и може да попречи на Вашето в детайли усърдно правене на проекти. То може да прояви невероятна елстичност, като от време на време се разтяга и на практика стопира, а след това да се свива и незабавно прелита пред погледа Ви. Следователно ще се наложи да разчитате на личната си еластичност, също както и на личното си самообладание, без да губите хладнокръвие. Постарайте се да възприемете това като метафизическо затруднение, и в следствие общата непредсказуемост единствено съществено ще Ви забави.

Везни
Двама от Вашите познати са свързани с някаква загадка, и през днешния ден това ще съставлява за Вас необикновен интерес. Възможно е тяхното запознанство да носи професионален или другарски темперамент и по тази причина където и да идете, дръжте ушите и очите си отворени. Ако можете да съедините точките в картинката и да извършите рационални догатки, ще бъдете в положение да разрешите тази мистерия. Забавлявайте се и не се опасявайте да здравословна доза пъчене. Ако вярно разиграете своите карти, това ще Ви донесе победа.

Скорпион
Общуването е комплицирана игра, изпълнена с секрети и загадки. В последно време сте обмисляли опцията за загадка среща с някого. Собствената Ви вътрешен глас демонстрира, че това на никого ни наймалко не би навредило. Какво пък, доверете и се! Възможно е всичко това да приключи с връзки, за които по-късно ще можете да разкажете на приятелите си. Ако тези връзки се окажат не толкоз безобидни, по-добре не споменавайте за това никому.

Стрелец
Днес напълно ненадейно ще почувствате, че имате сили да измените създалата се във вашия тандем обстановка в нужната за Вас страна: по-добра за Вас, а допустимо и за Вашия обичан човек. Постарайте се, да извършите промените във допустимо най- къси периоди, тъй като на следващия ден тази искра, която Ви пали за промени, може да изчезне...

Козирог
Днешният ден ще Ви донесе блян да изпитате нещо ново, както и да внесете промени в своя живот. Тъй като даже и не сте се замислили за последствията от тези (евентуални) дейности, които желаете да извършите, може да извършите куп (откровено казано) нелепости. За благополучие позволените през днешния ден неточности ще множете да оправиоте съвсем без изпитание. Не е желателно през този ден да се подписват крупни покупко-продажби, и в частност - да продавате свое скъпо имущество. Против дребните покупки звездите нямат нищо, само че ще бъде добре, в случай че са авансово планувани, с цел да избегнете спонтанността на придобиване. 

Водолей
През този ден се доверявайте на себе си и на своите усеща. Ако те са в прорез с публичното мнение, можете, несъмнено, да се вслушате с него, само че да не го взимате доста близо до сърцето си, тъй като не си заслужава.. Вашата вътрешен глас ще Ви покаже единствения верен ход. Това се отнася за персоналния живот преди всичко.

Риби
Това е един от тези дни, в които може да разчитате на триумф в играта и на ненадейно попълване на личното портмоне. Може да се окаже, че имате опция да се възползвате от общоте запаси на някаква неформалн общественост. Началникът или сътрудникът в това време ще са склонни да оценят по достолепие Вашия принос, единствено че благодарността напълно не е наложително да се иаразява във финикийски знаци. Възможно е просто от сърце да Ви поблагодарвт за оказаната помощ, и да Ви обещаят в бъдеще да Ви се отплатят със същото.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР